Heroes of Might and Magic III

Mindenféle multiplayer és singleplayer játékról beszélhetünk.
Avatar
Lupastic
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2018.06.07. 17:58
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Heroes of Might and Magic III

Hozzászólás Szerző: Lupastic » 2018.06.18. 22:48

2018-ra is nagyon szép számmal játszanak játékosok szerte mindenféle online felületen, illetve programok segítségével, mint a GameRanger. (Nem reklám, csak a későbbiekben felhívás, hogy hol lehetne játszani.)

Természetesen lassan 20 évvel később sok újítás, kiegészítő, patch érkezett a játékhoz, jelenlegi felállás szerint érdemes letölteni a HD+ verziót (HD launcher), és mellé a Horn of the Abyss kiegészítőt. És persze az alapjátékot, ami "Gold" tehát magába foglalja a Shadow of Death-et, Armageddon's Blade, és stb. Gold verzió + HD+ és Horn of the Abyss. Ez a legújabb, rengeteg újítással, bugmentesebb, könnyebben kezelhető az egész játék felülete. Ezzel játszik mindenki, ahogy jómagam is. Linkeket nem dobálok, akit egyszer érdekelne és itt elolvassa, az simán megtalál mindent egy 1perces guglis kereséssel. :) Miután megvan a játék, és minden fel lett telepítve, utána jön a válaszút. Ha a Hota (Horn of the Abyss)-al akar az ember játszani, akkor érdemes magán a Heroes-on belüli játékmenüben kiválasztani és hosztolni a multiplayeres résznél.

Ha a sima HD+-al (ezzel játszanak többen valamiért, ezt preferálják sokan), akkor le kell tölteni a GameRanger nevű programot, és regisztrálni rá (szintén +2 perc), utána a programon belül szobát hosztolni, és ott behívni a haverokat, akikkel játszanál. :)

Mivel jelenleg én is szűkében vagyok ismerősügyileg, akivel lehetne játszani, elsősorban olyat keresnék, aki játszana ezzel az örökzöld retro játékkal velem együtt/ellenem. ^^ Ahogy az RPG-s gameket, azt hiszem ezt is nyugodtan lehet így a nosztalgiázás témakörbe illeszteni, az pedig csak plussz, ha valakinek a gyerekkorába beletartozott ez a játék, így valamennyire tapasztalt/PRO is benne régebbről. :D

Amennyire láttam, a további Heroes szériák közül, a 4. játszhatatlan és tele van bugokkal onlinegaming szempontjából, 5.től felfele pedig nem sok ember van, akinek eszébe jutna egyáltalán online játszani, de single-ben se nagyon... :D (Ezért itt csakis a 3. részről van szó, illetve kerestetik játékostárs hozzá. :))

Ha lennének jelentkezők, akik akarnak játszani, írhatnak majd nyugodtan. ^^
So near and yet so far.

Válasz küldése