Ki lehetett a szerző - mi a játékának a címe?

Itt lehet megosztani általános információkat az RPG Maker témában.

Moderátor: PrKacsa

Avatar
Lupastic
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018.06.07. 17:58
Kapcsolat:

Ki lehetett a szerző - mi a játékának a címe?

Hozzászólás Szerző: Lupastic » 2018.06.13. 15:21

Egy egyszemélyes "csapatról" lenne szó, akit keresnék, hátha Ti ismeritek. Vagy a jövőben valaki felismeri. :D De elsősorban a játék címére lennék kiváncsi. (NEM HISZEM EL, HOGY KOMOLYAN CSAK ÉN KERESEM...)

Az illető annó vagy 10 (vagy több) éve aktív felhasználója volt az MDE fórumnak. A neve (talán) "Skalle" volt, vagy ilyesmi.
Igazából nem ez a lényeges, ez csak segíthet az infóban, ha valakinek erről rémlene.

Az FB-s csoportban is feltettem a kérdést régebben, ott senkinek sem volt ismerős sajni, viszont itt hátha jobban szem előtt marad a dolog. Megpróbálom ugyanolyan érthetően, de sajnos továbbra is debilen, a debil részletfoszlányokat valami értelmessé összeírni. :D

A játék az RPG Maker 2000-el készült, az MDE-s fórumon reklámozta is az illető készítő annó, arról nem tudok, hogy lett volna saját oldala is. A játékot semelyik összegyűjtött RPG-s játékokat tartalmazó listában sem találtam meg, de továbbra is érdeklődve keresném, hátha mégegyszer végigjátszhatom. :D Egy nagyon jó kis játékról van szó, oldalnézetes és picit "újjítottabb" harcrendszere volt, a "Nitonéhoz" és "Regattához" hasonló.
Amire még emlékszem nagyjából, hogy egy ninja (Lance charset az Amnéziából :D) karakter a főhős, aki valamilyen barbár/primitív faluba kerül, előtte pedig bérgyilkos, akivel valamilyen királyt is meg kellett ölni. Aztán a barbár falut valamilyen királyi/császári katonák lerombolják, és az égő faluból kell kimenekülni. Azt hiszem kb ennyi. :lol: :lol: Ja és a készítő, akitől ez a game származik, tőle vannak azok a "Nyulak átveszik a hatalmat" jellegű kis "minisztorigamek" is. :D További játékairól nem tudok, de ezt az 1 adottat keresném.

Valakinek valami ötlet? Én továbbra sem akarom elhinni, hogy ez a játék csak úgy eltűnt...

Avatar
PrKacsa
Fórum üzemeltető
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2018.10.19. 06:23
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Kapcsolat:

Re: Ki lehetett a szerző - mi a játékának a címe?

Hozzászólás Szerző: PrKacsa » 2018.06.16. 22:07

Számomra is rémlik, mintha próbáltam volna egy nindzsás RPG játékot, aminek ráadásul egyedi BS-e volt, ha jól emlékszem,
és azt hiszem, játszottam is vele pár órát.
Aztán nem tudom már mi történt, elég régen volt, mikor még az Fdent is működött, azt hiszem onnan szedhettem le, (vagy talán a rpgcentral.hu-ról, mert az is egy elég tartalmas RM játékgyűjtő volt annak idején, de az is megszűnt már)
de később meg én is kerestem, de nem találtam már sehol.

Később, amikor rátaláltam annak idején a Rubydragonra, azt hittem, hogy az ottani RPG Maker portálon megtalálom, de csalódnom kellett.

Ha valaki tudja a játék címét, és hogy honnan szedhető le, azt én is megköszönném. :)

Válasz küldése