KóterGame-trilógia (2004-2009, 2018)

Avatar
tura
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2019.01.21. 01:01
Kapcsolat:

KóterGame-trilógia (2004-2009, 2018)

Hozzászólás Szerző: tura » 2019.01.21. 02:45

Kép Kép Kép Kép

A szerencsétlen kollégisták szörnyű titkokra lelnek, miután nyomorúságos életüket felkavarja az új igazgatóhelyettes. Pedig ők csak Máriózni szerettek volna. Vajon miből készül a lucskos káposzta? Át lehet jutni a lányokhoz éjszaka?

A 2004-ben megjelent, Magyarországon a vártnál sokkal ismertebbé vált KóterGame a kollégisták kegyetlen, de vicces világát mutatja be. A Steam-ről 2018. decembere óta elérhető változat a teljes trilógiát tartalmazza (KóterGame, KóterSztrájk Előjáték, KóterSztrájk), néhány új jelenettel kibővítve.

Történet
Zsöme belefáradt a kollégium nyomorteli mindennapjaiba, de barátaival azért mindig igyekszik feldobni a hangulatot. Megtudhatjuk, hogy milyen a kóter menzáján ebédelni, estére kimenőt szerezni (hogy lehessen a lakótelepen piálni), de közben az is kiderül, hogy minden tilos, ami jó. A zsarnok igazgatóhelyettes törekszik arra, hogy semmi kényelemben ne lehessen részük, még a vízforralót is elkobozza, de képességei már-már természetfelettinek tűnnek.
A folytatásban a KóterSztrájk megmutatja, honnan származik a helyettes ereje, a kollégisták egy science fiction fantasy világban szakadnak el a valóságtól és kerülnek közelebb a végső igazsághoz. Duck közben azon dolgozik, hogy átjussanak a lányokhoz éjszaka. Vajon sikerülhet?

Jellemzők
  • Rengeteg humor és önirónia a kollégisták és nevelőtanáraik körülményeivel kapcsolatban.
  • Járd végig a kótert, beszélj a lakókkal, találj nyomokat a korrupt rendszer sunyiságainak felderítésére.
  • Ügyességi és logikai kihívások.
  • Több lehetséges befejezés az interakciók és döntési lehetőségek alapján.
  • Számtalan popkulturális utalás.
  • Homokvihar!
» Steam Áruházi oldal (ingyenes!)
» Útmutató, ha elakadnál
» Soundtrack magnószalag a Spotify-on
» A Dzsembori Facebook oldala


Válasz küldése