RPG Off-topic
Moderátor: PrKacsa
RPG Off-topic
(Mert ilyen is kell.) Ez a hely olyan általános dolgoknak, amiknek nem akartok külön témát nyitni.
Farkas leírása: Egy vagyok az a kis réteg közül, amely még aktívan foglalkozik az RPG Maker-rel. Segítettem a Steel Widow-nak az Omnissiah készítésében és egyéb kisebb project-ekben. Szeretnék majd egy saját független játékot kiadni.
Re: RPG Off-topic
Ez jó, akkor ide most írok valamit.
Sziasztok! Páran talán felismertek az usernevem alapján( Death School, Lógósok, Esmon és a fellegvár titka, ha valaki esetleg összefutott velük), , örülök, hogy van még ebben a témában létező fórum.
Láttam, hogy szoktatok rpgmakeres játék versenyeket hirdetni, lesz esetleg a közeljövőben megint
Lehet rávenném magam hosszú évek után, hogy készítsek megint valami kis szösszenetet.
Láttam, hogy szoktatok rpgmakeres játék versenyeket hirdetni, lesz esetleg a közeljövőben megint

Lehet rávenném magam hosszú évek után, hogy készítsek megint valami kis szösszenetet.

Szia!
Köszöntelek a fórumon.
Bármikor el lehet újabb versenyt indítani,
viszont ahhoz legyen meg legalább 4 ember, aki biztosan készítene játékot.
Köszöntelek a fórumon.

Bármikor el lehet újabb versenyt indítani,
viszont ahhoz legyen meg legalább 4 ember, aki biztosan készítene játékot.

Én jelentkezem akkor hátha összejön 
Pr kacsa, ismerhetlek téged régről esetleg más user névvel?

Pr kacsa, ismerhetlek téged régről esetleg más user névvel?
Ezzel együtt 3 nevem volt:
Sobgames
Programozó Kacsa
PrKacsa

Az alábbi témánál szavazz:
viewtopic.php?f=21&t=114
Sobgames
Programozó Kacsa
PrKacsa
Akkor még 3 jelentkező kell, aki biztosan készítene játékot, utána elstartolhatjukÉn jelentkezem akkor hátha összejön

Az alábbi témánál szavazz:
viewtopic.php?f=21&t=114
Szia, xtvman. Azok a játékaid még elérhetők valahol?xtvman írta: ↑2019.03.22. 13:25Sziasztok! Páran talán felismertek az usernevem alapján( Death School, Lógósok, Esmon és a fellegvár titka, ha valaki esetleg összefutott velük), , örülök, hogy van még ebben a témában létező fórum.
Láttam, hogy szoktatok rpgmakeres játék versenyeket hirdetni, lesz esetleg a közeljövőben megint![]()
Lehet rávenném magam hosszú évek után, hogy készítsek megint valami kis szösszenetet.![]()
Farkas leírása: Egy vagyok az a kis réteg közül, amely még aktívan foglalkozik az RPG Maker-rel. Segítettem a Steel Widow-nak az Omnissiah készítésében és egyéb kisebb project-ekben. Szeretnék majd egy saját független játékot kiadni.