A Társ

Elkészült játékok.
Avatar
ceresz
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2019.04.11. 12:53
Kapcsolat:

A Társ

Hozzászólás Szerző: ceresz » 2019.04.11. 20:22

Háttértörténet:

A játékot a férjemmel és részben a barátnőmmel készítettünk kb. 3 évig, az rpg maker vx ace programmal./Szabó Zoltán & Zarix v. Beáta & Gaal Éva/ A játék különlegessége többek között, a teljesen egyedi rendszerek, megoldások, játékesemények, valamint az inkább való életbeli történetszál. Közel a legtöbb pályát, és tartalmat bíró játékok egyike. A játék fővonalbeli üzenete, hogy a világon nincs helye az önzésnek, viszont ha van egy társad, akkor a legnehezebb akadály, és a legszomorúbb pillanatok is átvészelhetőek. A játékban helyett kapott a szintén egyedinek számító büntető rendszer, tehát érdemes meggondoltan cselekedni, valamint az erős taktikán alapuló főbb csaták. A játékban szó esik, szerelemről, féltékenységről, házasságról, és a nászéjszakáról is, ill. egy teljes, kiteljesedett sztoriról, bele értve a szereplők, és a fő ellenségek háttértörténetét is. Alapjába véve a játék stílus, a romantikus akció/kaland felé hajaz, maximális, és összetett tartalmakra kihegyezve, ami egyben a játék egyik fő erőssége, az egyediségek mellett. Rengeteg fejtörővel, és logikai akadályokkal, alapanyagokból szerzett craft lehetőséggel, és a karaktert kiegészítő, személyiség jellemfejlődéssel, valamint speciális talent pont szerzés lehetőséggel. Az ezekről készített videós bemutatóinkat, pedig megtekinthetitek a Youtube, vagy a facebok csoportunkon is. Ezen felül néhány beépített minijátékok, stb. valamint több mellék küldetésekkel, és helyszínekkel.
Ajánlott ezért a párbeszédeket nyomon követni. A játék hangulatára, többnyire a nyugodt, kiegyensúlyozott légkör jellemző, kellemes, igényesen összeválogatott, az egyes fázisokhoz illő betétdalokkal. A sztori kellően komoly, csipetnyi humorral, itt ott pedig, ahol a történet megkívánta, icipicit kiegészítve minimális horror hangulattal, néhol pedig megfűszerezve egy diszkrét, ízlésesen tálalt, könnyed erotikával. A játék játszható easy és hard fokozaton is, ezt a főmenüben lehet kiválasztani, erről bővebben a játékban is olvashattok némi infót. A játék fő szereplői valós személyek jelleme alapján lett "átültetve". Vagyis Leila pl. a játékban okos, titokzatos, és példás tanuló volt, akárcsak a valódi személye az iskolai évei alatt, Ingely pedig kissé arrogáns, de rendkívül melegszívű, igazságos, és önzetlen, akárcsak a való életben. Helyet kapott továbbá szintén a főmenüből elérhető "extrák" opció, ami a társ készítésének a munkafázisaiba enged betekintést, valamint rekonstruáltuk az egykori készítési helyszín párbeszédeit is. Ehhez hozzá adtuk a hangos bemutatkozónkat is néhány mondatban. Azt nem állítjuk hogy a legjobb, mivel ez relatív dolog, de ha kedveled a tartalmakban bővelkedő változatos kihívást, és a "kemény diót", azt biztosan állíthatjuk hogy közel az egyik legnehezebb maker játékkal birkóztál meg, ha kijátszottad.
További egyediségnek számít, hogy a játékot teljesen jogtiszta, vagyis megvásárolt szoftverrel készítettük, mivel úgy gondoltuk, hogy a minőséghez ez elengedhetetlen, és mindenképp a kategóriáján belül egy "elit"/ igényes, minőségi, és teljesen letisztult, szakszerűen elkészített/ játékot szeretnénk a közönségnek átnyújtani! Ugyanez vonatkozik arra is, hogy a játékot a saját nevűn-kel és nem fantázia cég néven adjuk át. A valódi nevünket adtuk a játékhoz, a portrénkat, és a hangunkat, már a játék intrójában megtekintheted, az extrák részen pedig, egy teljes bemutatkozást is adunk, szintén hang, és portré kíséretében. A becsült játék idő kb. 20-25 óra, ez a gyakorlatban olyan másfél két hetet jelent, játék fokozat, ill. tapasztalattól függően, és persze a rendelkezésre álló szabadidőtől. Az esetleges elakadásnál pedig bármikor kedvesen, és készséggel állunk rendelkezésre, akár képekkel és videókkal illusztrálva, a játékunk oldalán, vagy e mail-ben egyaránt.


Kép

A játék oldala

Csoport

A játék letöltése:
Link
Ceresz

Válasz küldése